Головна » 2016 » Грудень » 18 » Конкурс читців
20:42
Конкурс читців
Завдання кожного справжнього українця - це не лише знати традиції свого народу, а й уміти шанувати та примножувати їх. І наша гімназія не дозволяє собі пасти задніх у цій нелегкій справі.
Незабаром почнеться тиждень вшанування пам'яті найбільшого та найвидатнішого нашого земляка - Тараса Григоровича Шевченка. Ми усі з нетерпінням чекаємо цього часу, тому готуватись почали уже тепер.
Сьогодні у нашій гімназії, котра носить ім'я не менш славного сина нашої держави, відбувся конкурс читців поезії нашого Кобзаря. Учні 6-11 класів активно брали у ньому участь, цитуючи рядки з улюбленої поезії, а то й цілу поему. Результати також є не менш цікавими: 1 місце серед учнів старших класів отримала Шадура Інна, 2 - Халупа Ольга, 3 - Строженко Жанета. Поміж школярів 6-8 класів першість мають учениця 7 класу Шадура Лідія та учениця 6 класу Солонинка Анастасія. 2 місце між собою поділили однолітки Бабич Олена та Матус Юрій, 3 - Дубляниця Катя й Лемик Галя.
Чого можна побажати конкурсантам? Звісно, що переможцям - наснаги й творчих злетів, а переможеним - не зневірюватись у власних силах та вперто знову й знову намагатися зловити за поли свою фортуну
Переглядів: 390 | Додав: oksana-bridun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar