Головна » 2016 » Грудень » 18 » Акція ‘’Ланцюг миру’’
20:03
Акція ‘’Ланцюг миру’’


Учні та вчителі Бережанської гімназії приєднались до Всеукраїнської освітянської акції ‘’ Ланцюг миру ‘’. Організаторами були заступник директора з виховної роботи Обрин С.С. та педагог-організатор Юськів У.Я. за підтримки учнівського самоврядування та класних керівників.
Вчительсько-учнівський колектив провів ходу до пам’ятника Т.Шевченку. Під час ходи учні закликали до миру:’’ Ми за те, щоб мир був на землі для всіх дітей на цілім світі; ми - за мир; діти України – за мир у цілім світі ‘’ .Поезія колишньої вчительки О.Сокіл , яку прочитали гімназистки зворушила усіх присутніх, бо закликала до порозуміння усіх українців. Щира молитва , яку провела вчитель ОХЕ Даців М.Й. ,нікого не залишила осторонь , адже діти просили ‘’ збережи нашу Батьківщину , віддали від неї всі сили зла, знищ їх і вчини , щоб наша країна розвивалась в щасті й мирі.. ’’ На завершення акції гімназисти організували патріотичний флешмоб ‘’Ми – за мир’’ ( кер М.Кузів) та випустили синьо - жовті кульки з голубами як символ миру та добрих намірів .
Ця акція засвідчила, що гімназисти - патріоти, прагнуть жити й навчатись у мирній, єдиній Україні . Слава Україні ! Героям слава!

Переглядів: 278 | Додав: oksana-bridun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar