Головна » 2020 » Квітень » 7 » Дистанційне навчання – випробування чи можливості?
21:28
Дистанційне навчання – випробування чи можливості?

Жодних сумнівів, що дистанційне навчання для багатьох – новий етап, незвіданий та складний. Етап, коли батькам доводиться розділити з вчителем його роль, оновити свої знання. І етап, коли дитина може стати ближче, коли авторитет батьків можна підвищити лише за допомогою правильних інструментів. Фільми, онлайн-тести, вікторини, розмови по скайп… Ще ніколи в батьків та вчителів не було стільки можливостей зацікавити школярів до навчання. Тож, тримайте топ-10 ресурсів, щоб навчати дітей сучасно та без примусу.

  1. Математична гра 99math. Підвищити швидкість рахування? Легко! Ще й дає змогу учням почуватися разом, хай навіть віртуально. 
  2. Платформа kahoot.com. Дуже швидко оцінити, чи зрозумів школяр матеріал? Створіть свій тест, додайте трохи гумору, чому б і ні?
  3. Рішення Microsoft teams. Щоб організувати дистанційне навчання від чатів до сумісної роботи, спробуйте універсальне програмне забезпечення.
  4. Платформа Speakly. Великий вибір мов, контент для школярів та студентів від початкового рівня володіння. То, може, і вам підтягнути англійську з унікальною методикою розвитку комунікативних навичок?
  5. Сервіс Loquiz. Замість фізкультури пропонує десятки захопливих ігор на вулиці та вдома: варто лише завантажити гру з каталогу і поринути у квест чи справжнє детективне розслідування.
  6. National Geographic kids. Якщо діти будуть дивитися ці фільми, тварини чи континенти «оживуть» для них яскравіше, ніж із підручників.
  7. Платформа learningapps.org дозволить учням успішно засвоювати матеріал на теми, які викликають інтерес.
  8. Музей Прадо, Мадрид https://www.museodelprado.es/en/the-collection, Британський музей, Лондон https://www.britishmuseum.org/collection чи Лувр, Париж https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne. Без слів, просто відвідайте разом!
  9. wisecow.com.ua.  Ці лекції з культури, історії, журналістики відвідати буде цікаво і дітям, і дорослим!
  10. Виставку Ukraine WOW відвідати тепер можна віртуально!

Ваш школяр «зацінить»!

Пам’ятаєте, як у школі ставили книгу під подушку, щоб «знання самі в голову перейшли»? Сьогоднішні школярі мали б ставити ноутбук чи планшет. Але якщо без жартів, саме зараз треба обрати дитині розумного помічника для навчання – пристрій, який буде надихати.

Переглядів: 168 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar