Головна » 2016 » Грудень » 18 » Фестиваль ‘’Свята Покрова’’ - школа патріотизму
20:11
Фестиваль ‘’Свята Покрова’’ - школа патріотизму

Фестиваль ‘’Свята Покрова’’ - школа патріотизму
У Бережанській гімназії пройшов фестиваль ‘’Свята Покрова’’. Основною метою фестивалю було вшанування пам’яті Українських січових стрільців, Героїв Майдану, бойових подвигів новітніх захисників Вітчизни – воїнів АТО, привернути увагу учнівської молоді до глибокого осмислення героїчної історії України і рідного краю, виховання в учнів почуття патріотизму , національної свідомості, захоплення героїчними подвигами бійців на Східному фронті.
Вишиваними барвами засіяла гімназія. Учні, вчителі одягли вишиванки, кожний клас підготував виставку-огляд вишивок , де можна було помилуватись стародавніми рушниками, домотканими серветками, сорочками , образами. А ще вчителі-майстрині представили теж свої роботи. Найбільше захоплення викликала виставка дитячих малюнків , на яких юні художники пензлем віддали шану Героям Небесної сотні , воїнам АТО.
У святково прибраному залі зібрались вчителі, учні , батьки . Почався фестиваль поетично-хореграфічною композицією ‘’Пам’яті Героїв ‘’, яка схвилювала присутніх .Особливо запам’ятався виступ учасника АТО – Юрія Миколайовича , який наголосив, про підтримку дітей вояків на Сході .Відзначив, що дуже вдячні солдати дітям за малюнки, листи, обереги. Це додає духу, сміливості, бо знаєш, що тебе підтримують . Присутні виразили щирі оплески читцям поезії і прози: О.Бабич (8-а кл),Стороженко Ж.( 10кл), Ю.Роман ( 7 кл,),Скальській А. ( 9кл), Сікорі Є.( 8-акл.),Вдовин Х.( 8-б кл).Підтримку оплесками мали пісні у виконанні ансамблю дівчат та А.Гнатишин , Н.Гарасима ( 7 клас), Р.Недільської ( 9кл.),Н.Романіва та дівчат 8-бкл, особливо запамятались пісні у виконанні Ю.Салітицького учня 6 кл.:‘’Як з Бережан до Кадри’’ та ‘’Їхав козак на війноньку’’ та ансамбль хлопців 5 класу .

 

Переглядів: 306 | Додав: oksana-bridun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar