Головна » 2017 » Червень » 27 » Літній англомовний табір "Go Сamp''
10:00
Літній англомовний табір "Go Сamp''

Літо – пора канікул та відпусток. Традиційне питання над яким сушить голову не одна українська родина: "Як влаштувати сину та доньці незабутній дитячий відпочинок?"
Гімназисти отримали унікальну можливість відвідувати літній англомовний табір в рамках проекту Gocamp, де разом з вчителями іноземної мови та волонтером з Тунісу Camilia Meimri не лише вдосконалюють навички англійської мови, але й отримують незабутні враження від весело проведеного часу. Адже тут і веселі руханки та пісеньки, цікаві проекти, відеорепортажі, англомовні конкурси та змагання, екскурсії та поїздки, спортивні конкурси та ігри на свіжому повітрі, майстер -класи і просто спілкування, нові друзі та маса емоцій)))))

12 червня у Бережанській школі-гімназії відбулось урочисте відкриття літнього англомовного табору "Go Сamp'' .Від сьогодні і протягом двох тижнів учні під керівництвом учителів англійської мови , а також волонтера з Тунісу Камалії зможуть не лише покращити свої знання англійської мови , а й весело у колі друзів провести час

Ранкові енерджайзери) та креативні проекти

Спорт - здоров'я і краса, рух -це життя. Учасники табору Gocamp здійснили велопробіг до с. Рай. Втомлені, але щасливі, навіть дощ не став перешкодою)))

цікаві подорожі
* Кривченські печери
* Джуринський водоспад
* Червоногородський замок

День 10. Завершальний
* Святковий концерт
* Нагородження сертифікатами
* Фруктовий стіл
* Ліплення вареників
* Дискотека-маскарад

Переглядів: 282 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar