Головна » 2017 » Вересень » 24 » Профорієнтаційний урок
14:00
Профорієнтаційний урок

20 вересня 2017 року фахівцем Бережанського районного центру зайнятості організовано профорієнтаційний урок (семінар) для учнів 8 класу Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого.
Метою заходу було надання допомоги у професійному самовизначенні молоді, формування усвідомленого підходу до вибору професії і відповідальності за власне майбутнє, а також популяризація робітничих професій та професій майбутнього.
«В наш час молодь керується престижністю професії, а наскільки обраний фах затребуваний роботодавцями – в розрахунок не приймається. Саме тому служба зайнятості розширює уявлення випускників шкіл щодо робітничих професій, які є досить актуальними та потрібними», - сказала профорієнтатор Бережанського районного центру зайнятості Мар’яна Лях.
Захід проходив весело і жваво, діти дізнались про світ професій, активно приймали участь у вікторинах, розгадували кросворди та загадки. Молодь ознайомилася з послугами служби зайнятості та актуальними професіями на ринку праці у Бережанському районі, перспективами працевлаштування після навчання.
Можна впевнено стверджувати, що проведений захід стане в нагоді при виборі майбутньої професії. Фахівець центру зайнятості відчув потрібність у проведенні таких заходів, адже щирі обличчя дітей світилися вдячністю, а це - найголовніший результат.

Світлина від Mariana Novytska.

Світлина від Mariana Novytska.

Світлина від Mariana Novytska.

Переглядів: 313 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar