Головна » 2020 » Березень » 1 » Всеукраїнський конкурс «Енергія і середовище»
12:28
Всеукраїнський конкурс «Енергія і середовище»

Бережанка у фіналі Всеукраїнського конкурсу «Енергія і середовище» !!!

Лідія Герасимів – вихованка гуртка «Екологічна стилістика» (керівник: Х. Димашевська) ЦДЮТ, учениця 8 класу Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого представляла свій проєкт з енергоефективності у номінації «Інформування суспільства» у фіналі конкурсу в Національному еколого-натуралістичному центрі у м. Київ 13-14 лютого. Відбір у дану номінацію пройшли 29 представників із різних куточків України. Похвально, що окрім представленого проєкту Лідія веде власний блог в Instagram щодо збереження довкілля та екологічних новинок.
Кожен учасник фіналу крім Грамот НЕНЦ МОН України отримав пам`ятні призи.
Учасники фіналу також мали змогу під час екскурсії по навчальних експозиціях НЕНЦ познайомитись з дивовижним світом рослин у зимовому саду, помилуватися експозицією акваріумних риб і рослин, амфібій і рептилій в аквакомплексі та живому куточку; відвідали музей хліба.
Висловлюємо щиру подяку начальнику відділу освіти Бережанської міської ради Галині Михальчук за допомогу та сприяння участі представниці нашого міста у фіналі конкурсу та Тернопільському обласному еколого-натуралістичному центру за організацію та супровід учасників.

Переглядів: 168 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar