Головна » 2017 » Листопад » 22 » Тиждень толерантності
22:54
Тиждень толерантності

З 13.11 пo 17.11 у Бережанській школі – гімназії пройшов тиждень, присвячений міжнародному дню Толерантності. Основною метою тижня було формування в учнів навичок ефективного спілкування, розвиток симпатії, розуміння проблем оточуючих людей. Протягом усього тижня учні дізналися, хто така толерантна людина, вчилися й самі бути толерантними.
Стартував тиждень з куточка щирих слів «Зорепад побажань» та акції «У ритмі наших сердець». Учні 5-6 класів мали змогу переглянути розважально-повчальні ролики та короткометражний фільм «Доторкнися і побач». Також психолого-соціальною службою проведені : казкотерапія «Дружна країна», заняття з елементами тренінгу «Ми дружній клас», «Вчимося бути толерантними», «Толерантність – це?», «Різні та рівні», «Толерантність та нетерпимість», «Толерантність чи ксенофобія». Протягом тижня у школі працювала почта «Мені приємно тобі сказати, що….»
Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. Тиждень пройшов цікаво та змістовно, у всіх панував піднесений настрій.

Світлина від Mariana Novytska.
Світлина від Mariana Novytska.
Світлина від Mariana Novytska.
Світлина від Mariana Novytska.
Світлина від Mariana Novytska.
Переглядів: 286 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar