Головна » 2017 » Березень » 23 » Зустріч із В.Киричуком
11:48
Зустріч із В.Киричуком

        17 березня 2017 року в приміщенні Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого відбулася зустріч за участю кандидата педагогічних наук, доцента кафедри психології ЦІППО АПН України, старшого наукового співробітника Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи Валерія Киричука, міського голови Володимира Музички, заступника міського голови Олега Захарківа, начальника відділу освіти, молоді та спорту Галини Михальчук, заступників директорів Бережанських загальноосвітніх шкіл та шкільних психологів.
        Під час зустрічі Валерій Киричук надав методичні та практичні рекомендації педагогічним працівникам для підготовки до Всеукраїнської науково-практичної конференції «Проектування розвитку та психолого-педагогічного супроводу обдарованої особистості», яка відбудеться 20-21 квітня на базі Бережанської школи-гімназії ім. Б.Лепкого, приурочена до 25-річчя відродженої гімназії. Також Валерій Олександрович представив програму "Універсал" для практичних психологів та заступників директорів шкіл міста.
      Варто зауважити, що у 2008-2009 навчальному році Бережанська гімназія ім. Б.Лепкого почала працювати над впровадженням експерименту «Психолого-педагогічне проектування розвитку особистості» В.О. Киричука.
      Виховання за цією системою сприяє цілісному психолого-соціальному розвиткові учнів, соціалізації особистості й ефективно включає гімназистів у різні форми колективної діяльності. У процесі корекційно-виховної роботи за цією системою створюються сприятливі умови розвитку учнів, оптимізується процес психологічного, соціального та духовного розвитку особистості.

 

Переглядів: 428 | Додав: svitlanaobrun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar