Головна » 2018 » Грудень » 29

В Бережанській школі-гімназії відбулось засідання педагогічної ради у формі заняття з елементами тренінгу: робота соціально-психологічноєї служби у психолого-педагогічному проектуванні розвитку особистості. Гімназія є навчальним накладом, який надає сучасні освітні послуги обдарованій молоді,забезпечує її високунауково-теоретичну, гуманітарну та загальнокультурну підготовку, сприяє розвитку особистісного креативного потенціалу учнів та їх повноцінний самореалізації. Особливу роль у цьому процесі відіграє соціально-психологічна служба. В ході педради було висвітлено роль соціально-психологічної служби в освітньому процесі (Обрин С.С.—заступник директора з виховної роботи), робота служби у проектуванні розвитку особистості (Казьо М.О.—практичний психолог), а соціальний педагог Шпирук М. П. провела заняття з елементами тренінгу. Також ще обговорювали про використання в освітньому процесі інтернет-сервісу мультимедійних дидактичних вправ.

... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: Oksana | Дата: 29.12.2018 | Коментарі (0)

25 жовтня учні 6-А класу (класний керівник Матус Н.В.) провели розважальну гру «Хто зверху».
Команді дівчат-красунь протистояли парубки-молодці. 
Серед конкурсів були і «Обери правильну відповідь», і «Дивоглядки», і «Збери слово», і «Зірки в ряд», і «Обмін ролями», і «Вірю - не вірю», і «Зроби правильний вибір». Між конкурсними завданнями команди мали можливість відповісти й на бонусні запитання.
Хлопці також спробували свої сили й можливості у використанні за призначенням губної помади.
Як продовження свята усі ласували смаколиками, приготовленими батьками, а також учні мали дискотеку.

... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Oksana | Дата: 29.12.2018 | Коментарі (0)

25 жовтня відбувся вечір «Посвята у старшокласники». Веселих, завзятих і гомінких учнів 9 класу прийняли до родини старшокласників. Для них учні 10 класу (кл. керівник Брудун О. Г.) підготували цікаву програму—представлення із сценками, слайдами. Ведучі запропонували учням 9 класу виконати ряд веселих завдань, щоб підтвердити, що вони—старшокласники. З відповідальністю та почуттям гумору дев'ятикласники пройшли всі випробування. Пройшовши через усі випробування, учні дали клятву бути прикладом для молодших, відповідально ставитись до навчання.

... Читати далі »

Переглядів: 283 | Додав: Oksana | Дата: 29.12.2018 | Коментарі (0)