Головна » 2017 » Лютий » 10 » Профорієнтаційна екскурсія до ресторану «Анатоль» учнів 8 класу Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого
11:32
Профорієнтаційна екскурсія до ресторану «Анатоль» учнів 8 класу Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого

   Одним з багатьох напрямів профорієнтаційної роботи, яку проводять фахівці служби зайнятості з молоддю, є організація професіографічних екскурсій на підприємства. Такі заходи надають можливість учням безпосередньо та більш детально ознайомитись з робітничими професіями, оцінити переваги їх отримання, на власні очі побачити реальну сучасну потребу роботодавців у робітничих кадрах.
Бережанським районним центром зайнятості 08 лютого було організовано профорієнта-ційну екскурсію до ресторану «Анатоль», щоб ознайомити учнів із таємницями організації ресторанного бізнесу та професіями, необхідними у цьому виді діяльності. 
Презентувала заклад адміністратор Олена Женчак, вона розповіла про історію заснування закладу, умови, режим праці, перспективи розвитку. 
Адміністратор Олена провела для школярів екскурсію закладом. Діти мали можливість оглянути кухонне приміщення, банкетний зал, бар, а також спостерігати за робочим процесом, побачити умови праці працівників.

Переглядів: 276 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar